Persoonlijk overhandigen
Origineelste pakket van Nederland
Samengesteld door lokale ondernemers
Topservice & bereikbaarheid
Origineelste pakket van Nederland
De mensen achter het idee

Over ons..

1.5 meterpakket.nl is een initiatief van vier jonge, Veluwse ondernemersRobert Mouw (30), Paul Leune (34), Jeroen Bos (28) en Chris Mulder (30). Handelend onder LeisureTeam bv hebben wij, sinds de intrede van Corona, met SocialSpel.nl en onlinebedrijfsuitjes.nl al twee succesvolle initiatieven gelanceerd en is het nu tijd om de meest originele kerstpakketten en relatiegeschenken van Nederland te introduceren. 

Iedereen herkent de jaarlijkse uitdaging om met een origineel kerstpakket op de proppen te komen. Wij zagen al snel dat het persoonlijk overhandigen van een kerstpakket dit jaar niet mogelijk gaat zijn terwijl de behoefte om medewerkers na dit uitdagende jaar persoonlijk te bedanken, juist extra aanwezig is. Zo kwamen wij met de oplossing: een kerstpakket van 1,5 meter lang zodat je deze persoonlijk aan je medewerkers kunt overhandigen. Ook voor je relaties en leveranciers hebben wij originele, 1,5 meter lange, relatiegeschenken. Jeroen legt het je in de video, hier rechts, nog even rustig uit. 

Waarom 1.5meterpakket.nl ? 
  • Jouw geschenk, altijd persoonlijk overhandigen
  • Origineelste verpakking van Nederland
  • Samengesteld door lokale ondernemers
  • Top service en bereikbaarheid, 7 dagen per week
  • Maatwerk bij afname van >100 pakketten 
In de media:

' Ondernemers verzinnen oplossing voor overhandigen kerstpakketten op 1.5 meter'

Ermelo, 16 september 2020 – direct nadat duidelijk werd dat Covid-19 invloed zal hebben op de kerstborrels en het uitreiken van kerstpakketten, hebben vier Veluwse ondernemers de handen ineengeslagen door kerstattenties van 1.5meter lang te ontwikkelen. Hiermee hebben zij een uniek concept in handen: ‘eigenlijk lossen wij twee problemen tegelijk op. Wij zijn het antwoord op de jaarlijkse zoektocht naar een origineel kerstpakket en daarnaast hebben werkgevers de mogelijkheid om dit pakket persoonlijk, met inachtneming van 1.5 meter afstand, aan medewerkers te overhandigen en hen te bedanken voor hun inzet tijdens dit bijzondere jaar.’

Heb je vragen over ons concept? Neem contact op met Chris:

Robert Mouw

06 13147854
robert@origineelpakket.nl

Chris Mulder

Product

Chris is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en voor hem is niets te gek. Een man die nooit stil zal zitten en dat werpt zijn vruchten af!

Jeroen Bos

Marketing

Jeroen is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en wij noemen hem ook wel ons creatieve brein. Hij weet alles van websites bouwen tot marketing!

Paul Leune

Logistiek

Paul is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en de rust zelve. Met een helicopter view houdt hij alles piekfijn in de gaten en springt in op het juiste moment.

Robert Mouw

Sales

Robert Mouw is één van de initiatiefnemers van OrigineelPakket.nl en commercieel de drijvende kracht. Grote kans dat hij jouw offerte maakt of opneemt als jij ons belt.

Judith Koelewijn

Website & vormgeving

Judith gaat gestructureerd en precies te werk. Ze weet zonder slag of stoot haar projecten af te ronden. Topper!

Mathyn Niewenhuis

Marketing

Mathyn is aan het vlammen voor onze online marketing. Door alles wat hij tijdens zijn studie geleerd heeft in te zetten zorgt hij ervoor dat jullie ons online kunnen vinden!

Els de Vries

Sales

Els helpt je graag bij het plaatsen van bestellingen. Ze staat je altijd vriendelijk te woord. Zo zal je altijd een pakket krijgen dat 100% naar wens is!

Ezra Bijsterbosch

Backoffice & logistiek

Ezra zorgt ervoor dat alles op de achtergrond goed verloopt. Hij is verantwoordelijk voor de logistieke zaken en de voorraad. Wat moeten we toch zonder hem!

Daniëlla Groeneveld

Website & marketing

Daniëlla kunnen we werkelijk overal voor gebruiken. Ze schrijft teksten op de website, maar ook plaatst ze foto's en video's. Goed bezig!